Proprietar - inchiriez birou in zona Centrul Civic   

Brasov, zona Centrul Civic
Bd. Mihail Kogalniceanu, 17  vezi harta

Proprietate retrasă din piaţă!

Galerie imagini

https://img3.imonet.ro/XV01/V0104GTCK14/71638518_63x63.jpg
 1. Imaginea 1/6
  Spatiu mezanin

  Spatiu mezanin
 2. Imaginea 2/6
  Jardiniera

  Jardiniera
 3. Imaginea 3/6
  Detaliu acces mezanin

  Detaliu acces mezanin
 4. Imaginea 4/6
  Spatiu mezanin, lumina naturala

  Spatiu mezanin, lumina naturala
 5. Imaginea 5/6
  Vedere stradala

  Vedere stradala
 6. Imaginea 6/6
  Cladire Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 17

  Cladire Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 17
37 RON
9 USD
8

EUR

/ mp / lună
5.556 RON
1.414 USD
1.200

EUR

/ lună
 • 150 mp

 • Cladire de birouri (Spatiu de birou Centrul Civic)


 • 25/02/2017

De închiriat Spaţiu pentru birouri

Spaţii existente

1
 • Spatiu de birou

 • 150 mp

 • 8 EUR/mp (total: 1.200 EUR/lună) + alte cheltuieli

Alte detalii despre proprietate

Spatiu comercial situat in centrul administrativ-financiar al orasului Brasov, pe b-dul M. Kogalniceanu, in imobil dedicat spatiilor comerciale si de birouri, intr-o zona cu vad comercial.

Spatiul cu intrare proprie de pe o terasa din piatra cu o suprafata de 35 mp este in suprafata de 150 mp utili repartizati astfel: la parter 30 mp si la mezanin 120 mp. Accesul la mezanin este pe o scara proprie, generoasa, plecand din parterul de inchiriat. La mezanin spatiul este deschis, separat doar de structura, cuprinzand o sala mare de 80 mp, alta de 35 mp, un spatiu cu jardiniera de 25 mp si un spatiu cu doua grupuri sanitare.

Dotat cu toate utilitatile contorizate si retele separate de restul imobilului, spatiul asigura o exploatare independenta din punctul de vedere al consumurilor utilitati. Centala termica proprie, aparatele de aer conditionat (4), incalzirea mixta prin pardoseala si cu corpuri statice asigura confort termic pe toata durata anului.

Spatiul este luminos, cu ferestre mari din termopan, si ofera posibilitatea de vitrina la parter si de reclama pe fata dinspre intrare in spatiu, pe o inaltime de cca 10 m.

Spatiul propus spre inchiriere poate avea orice destinatie comerciala, sedii firme comerciale, birouri, banci, asigurari, showroom, call center, cabinete medicale, juridice, de recreere sau infrumusetare.

Accesul stradal independent, cu mare vizibilitate prin deschiderea spre bulevard si posibilitatile de parcare sunt alte facilitati ale spatiului.

Detalii localizare, vecinătăţi: Vecinatatile spatiului sunt firme cu diferite profiluri de activitate, birouri, societati de asigurare, banci precum UniCredit, Raiffeisen si BRD, ANAF, CASS, Judecatoria Brasov.

spatiicomerciale.ro se încarcă...