Această proprietate este vândută la licitaţie publică
în urma unei executări silite.

Licitaţie publică: birou de vânzare   

Dej
Salciilor Nr. 4  vezi harta

Galerie imagini

https://img3.imonet.ro/X95A/95A04I3K0DP/98195630_63x63.jpg
 1. Imaginea 1/7

  birou de vânzare în Dej
 2. Imaginea 2/7

  birou de vânzare în Dej
 3. Imaginea 3/7

  birou de vânzare în Dej
 4. Imaginea 4/7

  birou de vânzare în Dej
 5. Imaginea 5/7

  birou de vânzare în Dej
 6. Imaginea 6/7

  birou de vânzare în Dej
 7. Imaginea 7/7

  birou de vânzare în Dej
Licitaţie publică Spaţiu pentru birouri
Preţ pornire:
136.770 EUR
155.235 USD
650.000

RON

 • 1.050 mp

 • Cladire de birouri

 • P+1E

 • nemodernizat

 • exista

 • 1952

 • 13958 mp


 • 27/07/2018

Informaţii licitaţie

Ce înseamnă o licitaţie?
Termen nefixat

Alte detalii despre proprietate

Tip imobil: Industrial, pavilion administrativ, hala pentru reparat combine si atelier mecanic, club, baraca metalica, cabina telefonica.
Terenul are o suprafata de 13.958 mp, este plan, avand o forma neregulata. Are acces auto din str. Salciilor si are acces la utilitatile zonei.
Terenul este construit in scop industrial, pe el regasindu-se constructiile descrise mai jos care insumeaza o suprafata construita de 1.151 mp, astfel ca exista o suprafata de teren excedentar de 12.807 mp, din care o parte este amenajat cu platforme betonate pentru acces, parcare si depozitare.Pavilion administrativ P+E Sc = 121 mp, Ad = 242 mp, hala pentru reparat combine Sc = 360 mp si atelier mecanic Sc = 240, club Sc = 170 mp, baraca metalica Sc = 240 mp, depozit carburanti, cabina telefonica Sc = 20 mp.
Pavilion administrativ - construit in anul 1952 si renovat in anul 1980 / regim de inaltime P+1E / fundatii din beton simplu / structura din zidarie de caramida / tamplarie din lemn cu geam de sticla / zugraveli si vopsitorii simple / compartimentare : parter ? 3 birouri, magazine si casa scarii. La etaj: 4 camere.Hala pentru reparat combine ? construita in 1983 / regim de inaltime P / inaltime de 11,5 m / fundatii din beton simplu / stalpi si grinzi din beton armat / compartimentari din zidarie si caramida / pardosea din beton / tamplarie din betal la usi si la ferestre. Atelier metalic ? construit in anul 1983 / este integrat in structura de constructie a halei / fundatii din beton simplu / stalpi si grinzi din beton armat / compartimentari din zidarie de caramida / acoperis tip sarpanta de lemn cu invelitoare din placi de azbociment / pardosea din beton / tamplarie din metal la usi si la ferestre. Club ? construit in 1952 / regim de inaltime P / cuprinde 3 camere si 2 holuri si are utilizarea de spatiu de depozitare / fundatii din beton simplu / structura de rezistenta din caramida / acoperis tip sarpanta de lemn cu invelitoare din tigla / pardosea din beton / tamplarie de lemn cu geam sticla. Baraca metalica - construita in anul 1980 / fundatii din beton simplu / pereti metalici / pardoseli din beton. Cabina telefonica ? construita in 1980 / cuprinde 2 birouri / fundatii din beton simplu / structura de rezistenta din zidarie de caramida / acoperis tip sarpanta de lemn cu invelitoare din tigla / pardosea dusumea lemn / tamplarie de lemn cu geam de sticla. Se vinde prin licitatie publica.

Stadiu executare silită

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Anunţ publicat de:

AGENTIE

Bucuresti, Intrarea Nestorei nr. 1

George Budu

George Budu

sau Sună la 0754... vezi tot numărul
Spune proprietarului că ai găsit anunţul cu
id-ul X95A04067, pe SpatiiComerciale.ro

spatiicomerciale.ro se încarcă...