Această proprietate este vândută la licitaţie publică
în urma unei executări silite.

Licitaţie publică: birou de vânzare   

Hodosa
Com. Hodosa Nr. 1, Jud. Mures  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
Preţ pornire:
39.910 EUR
45.304 USD
190.000

RON

  • 500 mp

  • Cladire de birouri


  • 29/10/2018

Licitaţie publică Spaţiu pentru birouri

Alte detalii despre proprietate

Teren intravilan in suprafata de 14.200 mp, edificat cu onstructii: C1-C4.
Amplasament: imobilul este amplasat in Com. Hodosa nr. 1, Jud. Mures, zona periferica, la intrarea in localitate dinspre Tg. Mures, are acces direct la soseaua Tg. Mures-Hodosa, este in zona favorabila pentru spatii de productie si depozitare, ferme zootehnice,˙Stare tehnica buna, regim inaltime parter.An edificare: aprox 1985, cu reparatii si modernizari in 2007-2009: constructia C2 s-a transformat in spatiu de productie, s-a montat centrala termica proprie pe combustibil solid, s-a refacut alimentarea cu apa din put propriu (conducta de apa a comunei este la strada), s-a refacut alimentarea cu energie electrica, s-a montat tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan la spatiile de productie, s-au realizat finisaje cu gresie la pardoseli (in zona de depozitare sunt inca din beton), compartimentari interioare cu caramida si gipscarton, zugraveli lavabile.Suprafete: C1-Fanar cu Sc. 489 mp, C2-spatiu productie cu Sc. 450 mp, C3-platforma de gunoi cu Sc. 396 mp, C4-platforma betonata cu Sc. 185 mp.
Terenul este usor in panta, cu forma dreptunghiulara, bun pentru constructii, edificat cu alei si drumuri interioare balastate.˙
Se vinde prin licitatie publica. Pret negociabil.

Stadiu executare silită

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

spatiicomerciale.ro se încarcă...