Această proprietate este vândută la licitaţie publică
în urma unei executări silite.

Licitaţie publică: Conac (fosta casa de vacanta a Reginei Maria) - 1 Decembrie, jud.Ilfov   

1-Decembrie
Sat 1 Decembrie  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
Preţ pornire:
2.592.128 RON
655.836 USD
560.000

EUR

Comision 0% cumpărător
  • 935 mp

  • Casa/Vila

  • 5485 mp


  • 03/08/2017

Licitaţie publică Spaţiu comercial

Informaţii licitaţie

Ce înseamnă o licitaţie?
Termen nefixat

Alte detalii despre proprietate

Imobilul este compus din conac (fosta casa de vacanta a Reginei Maria), cu regim de inaltime P+M in suprafata de 935 mp, situat in comuna 1 Decembrie, sat 1 Decembrie, jud. Ilfov. Terenul aferent conacului are o suprafata de 5.485 mp, cu o deschiderea a parcelei de 94,76 m, are forma regulata, fara denivelari, este imbunatatit cu alei, parcare, parc amenajat. Dispune de toate utilitatile: energie electrica, apa, canalizare, gaze (toate se afla pe teren).
Peretii exteriori ai conacului sunt in stare buna si nu necesita reparatii; Structura de rezistenta se prezinta in stare tehnica buna; Finisajele interioare sunt in stare buna, cu materiale de buna calitate; Imobilul este corect intretinut si curat avand un aspect placut. Conacul este prevazut cu sisteme constructive si arhitecturale, specifica anilor 1900 – renovata total, dupa 2008.

Impreuna cu terenul alcatuieste un ansamblu de exceptie caruia i se pot da folosinte multiple: Resedinta de lux; organizare de evenimente de familie (nunti, botezuri, aniversari);organizare de evenimente corporative (intalniri, conferinte).

COMISION 0%.
Aceasta proprietate se vinde in lictatie publica in cadrul procedurii de faliment.
OR-201004240060869

Stadiu executare silită

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

spatiicomerciale.ro se încarcă...