Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Vândut de bancă: Cladire de birouri si casa - Pipera   

Voluntari, zona Central
Soseaua Pipera - Tunari, Nr. 74, Jud Ilfov.  vezi harta

Galerie imagini

https://img3.imonet.ro/X43L/43L04IQMBRO/111146170_63x63.jpg
 1. Imaginea 1/5

  spaţiu comercial de vânzare în Voluntari, Central
 2. Imaginea 2/5

  spaţiu comercial de vânzare în Voluntari, Central
 3. Imaginea 3/5

  spaţiu comercial de vânzare în Voluntari, Central
 4. Imaginea 4/5

  spaţiu comercial de vânzare în Voluntari, Central
 5. Imaginea 5/5

  spaţiu comercial de vânzare în Voluntari, Central
De vânzare Spaţiu comercial
7.087.350 RON
1.677.837 USD
1.500.000

EUR

 • 1.000 mp

 • Casa/Vila

 • D+P+3E

 • exista

 • 2009

 • 1000 mp


 • 10/01/2019

Alte detalii despre proprietate

Spatiu industrial compus din teren intravilan in suprafata de 1000 mp si urmatoarele constructii: cladire de birouri si locuinta unifamiliara.Cladirea de birourile este construita in regim de inaltime de tip D+P+3E cu destinatie spatii comerciale si birouri, fundatii si structura din beton, inchideri din caramida, fatada perete cortina din aluminiu si geam termoizolant, acoperis tip terasa, tamplarie tip PVC cu geam termoizolant, la exterior tencuita si zugravita, cu o suprafata construita la sol de 197 mp construita in anul 2009.Casa este construita in regim de inaltime P+1E+M si are o suprafata construita la sol de 271 mp, o suprafata desfasurata de 554 mp. Aceasta detine finisaje superioare:pardoseli placate cu marmura, granit, gresie de calitate superioara, parchet din lemn de bambus, zugraveli in vopsea lavabile, tamplarie interioara din lemn, tamplarie exterioara din PVC cu geam termoizolant.Imobilul este localizat in zona Voluntari- Pipera, la circa 200 m de intersectia Str Erou Iancu Nicolae, intr-o zona rezidentiala caracterizata prin prezenta unor proprietati de tip unifamiliale, cat si blocuri de locuinte. Imobilul este situat in Soseaua Pipera - Tunari, nr. 74,Jud Ilfov.

Stadiu executare silită

Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Băncile au interesul de a vinde repede aceste proprietăti, întrucat ele reprezintă active neproductive, generatoare de costuri. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Anunţ publicat de:

CALL CENTER IMOBILIARE.RO

Timisoara, strada Victor Babes, nr. 2

Imobiliare CEB

Imobiliare CEB (Program: L-V / 09.00 - 17.30)

sau Sună la 0374... vezi tot numărul
Spune proprietarului că ai găsit anunţul cu
id-ul X43L0400E, pe SpatiiComerciale.ro

spatiicomerciale.ro se încarcă...