Această proprietate este vândută la licitaţie publică
în urma unei executări silite.

Licitaţie publică: Spatiu comercial cu teren 703 mp - Bocsa, jud. Caras Severin   

Bocsa, zona Est
Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 55  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
Preţ pornire:
439.879 RON
111.906 USD
95.000

EUR

Comision 0% cumpărător
  • 662 mp

  • Spatiu stradal

  • 703 mp


  • 01/02/2018

Licitaţie publică Spaţiu comercial

Informaţii licitaţie

Ce înseamnă o licitaţie?
Termen nefixat

Alte detalii despre proprietate

Teren intravilan cu suprafata totala de 703 mp, situat in Bocsa, str. T.Vladimirescu, nr. 55, jud. Caras-Severin,cu deschidere la drumul principal DN 58B Resita – Timisoara, pe care sunt edificate doua constructii:
- Spatiu comercial cu birouri, cu regim de inaltime P+2E, compus din: parter - magazin, birou, hol, oficiu, vestiar, dus, grup sanitar, centrala termica, casa scarii; etaj I - magazin, depozit, casa scarii; etaj II - casa scarii, secretariat, camera de zi, bucatarie, sas, grup sanitar, 2 balcoane. Cladirea a fost construita in anul 2009, are o suprafata construita de 255 mp si o suprafata utila de 622 mp, starea sa tehnica fiin buna, cu finisaje medii si aspect ingrijit.
- Casa (cu destinatie depozit), cu regim de inaltime P, construita in anul 1980, suprafata construita de 87 mp si suprafata utila de 74 mp, avand o stare tehnica nesatisfacatoare, cu finisaje inferioare.
Terenul are o forma regulata-dreptunghiulara, inclinare plata si o deschidere a parcelei de 16 ml. Este bransat la urmatoarele utlitati: energie electrica, gaze, canalizare, telefonie.
Se mentioneaza faptul ca cele doua proprietati se valorifica separat. Imobilul cu destinatia spatiu comercial se vinde intr-o procedura de faliment, la licitație publica, pornind de la pretul de 95.000 euro, adjudecatarul acestui constructii urmând sa achiziționeze, separat, terenul aferent și constructia edificata in CF 30784-C1 Bocsa (casa cu destinatie depozit), direct de la proprietarul acestora, cu acordul titularului de ipotecă, la pretul de 5.000 euro.


COMISION 0%.
Imobilul se vinde in licitatie publica, in cadrul procedurii de faliment.
OR-201004240171558

Stadiu executare silită

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

spatiicomerciale.ro se încarcă...