Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Vândut de bancă: Spatiu comercial 327 mp - Caransebes, jud.Caras-Severin   

Caransebes, zona Sud-Est
Strada Targului, Nr. 1  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
369.800 RON
94.580 USD
80.000

EUR

Comision 0% cumpărător
  • 327 mp

  • Spatiu stradal


  • 25/04/2017

De vânzare Spaţiu comercial

Alte detalii despre proprietate

Casa de locuit in casa cu regim de inaltime P + 1 Partial, avand destinatia „spatiu comercial”, cu o suprafata utila de 327 mp, situat Caransebeș, str. Târgului, nr. 1 localizat în zona centrală construit in anul 1979.
Se vinde in licitatie publica, in cadrul procedurii de faliment.

OR-201004240032481

Stadiu executare silită

Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Băncile au interesul de a vinde repede aceste proprietăti, întrucat ele reprezintă active neproductive, generatoare de costuri. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

spatiicomerciale.ro se încarcă...