Această proprietate este vândută la licitaţie publică
în urma unei executări silite.

Licitaţie publică: spaţiu comercial de vânzare   

Caransebes
Mihail Trapsa 7  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
Preţ pornire:
420.905 RON
100.457 USD
89.122

EUR

Comision 0% cumpărător
  • 246 mp

  • Spatiu stradal (Spatiu comercia/birouri 478 mp, Caransebes)

  • 478 mp


  • 09/08/2018

Licitaţie publică Spaţiu comercial

Alte detalii despre proprietate

Proprietate comercială situată într-o zonă centrală a orașului Caransebeș, alcătuită din teren cu suprafața totală de 478 mp și construcții împărțite în trei apartamente, după cum urmează: Apartament 1 compus din 3 depozite și 2 holuri; Apartament 2 compus din spații de depozitare și un birou; Apartament 3 compus din 4 birouri, o baie și o bucătărie.Vanzarea se face in faliment, prin licitatie publica.

COMISION 0%

Stadiu executare silită

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

spatiicomerciale.ro se încarcă...