Această proprietate este vândută la licitaţie publică
în urma unei executări silite.

Licitaţie publică: Spatiu comercial 566 mp, Galati   

Galati, zona Central
Str Al. Ioan Cuza Nr. 19  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
Preţ pornire:
940.543 RON
220.237 USD
199.200

EUR

Comision 0% cumpărător
  • 566 mp

  • Centru comercial (Spatiu comercial 566 mp, Galati)

  • 656 mp


  • 29/01/2019

Licitaţie publică Spaţiu comercial

Alte detalii despre proprietate

Spatiu comercial avand suprafata construita de 366,40 mp si suprafata utila de 566,19 mp cu regim de inaltime S+P+M si teren intravilan in suprafata totala de 656,58 mp. Constructia dispune de fundatii continue din beton armat, suprastructura din zidarii din caramida consolidata cu centuri din beton armat. Acoperisul este tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla. Imobilul are la parter 7 birouri, 4 holuri, 4 grupuri sanitare, oficiu si la subsol 2 anexe si hol.Spatiul comercial este situat pe Str Al. Ioan Cuza, nr. 19, Galati.Vanzarea se face prin licitatie publica.

COMISION 0%

Stadiu executare silită

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

spatiicomerciale.ro se încarcă...