Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Vândut de bancă: Spatiu comercial 76 mp, Podu Iloaiei, Iasi    

Podu-Iloaiei, zona Central
Str Cuza Voda, Nr 13  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
74.661 RON
18.540 USD
16.000

EUR

alte detalii preţ
Tranzactia nu este purtatoare de TVA. Pret negociabil.
Comision 0% cumpărător
  • 76 mp

  • 3,5 m

  • Spatiu stradal

  • P+3E

  • exista

  • 1988

  • 18.05 mp


  • 02/03/2017

De vânzare Spaţiu comercial

Alte detalii despre proprietate

Spatiu comercial situat la parter in bloc P+3E, avand Su=75,99 mp, impreuna cu cota de teren indiviza aferenta aflata in proprietate, reprezentand suprafata de 18,05 mp din terenul pe care se afla amplasat blocul 13 (B4).
Spatiul comercial, dispune de doua vitrine cu cadru metalic si geam termoizolant si usa la intrare tip pvc. Fatada: placare cu caramida aparenta. Nu dispune de centrala termica, nu dispune de bransament de gaz metan. Dispune de un grup sauitar/wc si de o chiuveta.
Imobilul este situat in centrul orasului Podu lloaiei, aproape de parcul orasenesc, in apropierea Primariei Podu lloaiaie, cu vitrina la parc, implicit la strada-vedere spre drumul E583 lasi- Targu Frumos, la parterul unui bloc de locuinte avand regimul de inaltime P+3E, edificat din fondurile statului în anul 1988.
La interior: pardoseli din gresie ceramica, zugraveli cu spoieli de var, tamplarie veche din pfl, pardoseli din gresie ceramica, zugraveli lavabile.

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz

Stadiu executare silită

Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Băncile au interesul de a vinde repede aceste proprietăti, întrucat ele reprezintă active neproductive, generatoare de costuri. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Detalii localizare, vecinătăţi: drumul european E583
str Petru Rares

spatiicomerciale.ro se încarcă...