Această proprietate este vândută la licitaţie publică
în urma unei executări silite.

Licitaţie publică: spaţiu comercial de vânzare   

Borsa, zona Central
Strada Libertatii  vezi harta

Galerie imagini

https://img3.imonet.ro/X95A/95A04ITDKP1/112890422_63x63.jpg
 1. Imaginea 1/4

  spaţiu comercial de vânzare în Borsa, Central
 2. Imaginea 2/4

  spaţiu comercial de vânzare în Borsa, Central
 3. Imaginea 3/4

  spaţiu comercial de vânzare în Borsa, Central
 4. Imaginea 4/4

  spaţiu comercial de vânzare în Borsa, Central
Licitaţie publică Spaţiu comercial
Preţ pornire:
445.400 RON
106.007 USD
94.000

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător
 • 108,55 mp

 • Spatiu stradal

 • 116 mp


 • 12/02/2019

Informaţii licitaţie

Ce înseamnă o licitaţie?
Termen nefixat
 • Condiţii de participare: Depozit minim: 10

Alte detalii despre proprietate

Recomandare: pentru utilizare proprie

Proprietate comerciala compusa din teren in suprafata utila de 116 mp si constructie avand destinatie spatiu commercial situat in zona centrala localitatii Borsa. Imobilul a fost construit in anul 1950 si renovat in anul 2001. Constructia are un regim de inaltime P, o suprafata construita de 108.55 mp, o suprafata utila de 95.26 mp si detine urmatoarele finisaje: fundatii beton si structura din zidarie de caramida, pereti de compartimentare din zidarie de caramida, pereti de inchidere din caramida, acoperis de tip sarpanta din lemn, invelitoare din placi de azbociment, plansee de lemn, pardoseli din gresie si ciment sclivisit, tamplarie interioara din lemn si exterioara din PVC cu geam termopan, zugraveli in vopsele lavabile, instalatii electrice monofazate, instalatii sanitare, centrala termica cu lemne. Imobilul este localizat in zona centrala a localitatii Borsa, intr-o zona mixta, rezidentiala si comerciala, avand in apropiere institutii publice (Primaria Borsa), institutii de invatamant, institutii de cult, sedii de institutii bancare si unitati comerciale. Imobilul este situat in Borsa, Str. Libertatii, nr. 19/E, judetul Maramures.

Stadiu executare silită

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Anunţ publicat de:

AGENTIE

Bucuresti, Intrarea Nestorei nr. 1

George Budu

George Budu

sau Sună la 0754... vezi tot numărul
Spune proprietarului că ai găsit anunţul cu
id-ul X95A0408V, pe SpatiiComerciale.ro

spatiicomerciale.ro se încarcă...