Această proprietate este vândută la licitaţie publică
în urma unei executări silite.

Licitaţie publică: Fabrica de mobila - Sighetu Marmatiei, jud. Maramures   

Sighetu-Marmatiei, zona Central
Str. Crisan, Nr. 53  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
Preţ pornire:
1.675.882 RON
426.346 USD
361.938

EUR

Comision 0% cumpărător
  • 2.299 mp

  • Productie/Servicii

  • 3022 mp


  • 28/08/2017

Licitaţie publică Spaţiu industrial

Informaţii licitaţie

Ce înseamnă o licitaţie?
Termen nefixat

Alte detalii despre proprietate

Spațiu cu destinație industrială - fabrică de mobilă, situat la periferia orașului Sighetu Marmației, compus din construcții cu suprafața utilă de 2.299 mp și teren cu suprafața de 3.022 mp, situate in Sighetu Marmatiei, str. Crișan, nr. 53, jud.Maramures. Hala de productie este o constructie cu regim de inaltime P, avand sc=1.560 mp, edificata in urmatoarea varianta constructiva; finisajele sunt de tip mediu, fiind reprezentate de: pardoseli din ciment in spatiile de productie si depozitare, parchet in birouri, gresie si faianta in bai, zagraveli lavabile, tamplarie interioara si exterioara din PVC cu geamuri termopan. DIspune de urmatoarele utilitati: apa si energie electrica mono si trifazata.
Partea veche din hala de productie reprezinta o hala industriala cu regim de inaltime P, suprafata desfasurata de 821 mp si suprafata utila de 738,90 mp, edificata in anul 1978. Dispune de urmatoarele utilitati: apa (canalizare de la retelele localitatii), energie electrica mono si trifazata, instalatii sanitare complete.
Terenul aferent spatiului are o forma plana, fara denivelari.

COMISION 0%.
Se vinde in licitatie publica, in cadrul procedurii de faliment.
OR-201004240001723

Stadiu executare silită

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

spatiicomerciale.ro se încarcă...