Această proprietate este vândută la licitaţie publică
în urma unei executări silite.

Licitaţie publică: Spatiu industrial cu teren 2.039 mp - Pojorata, jud. Suceava   

Pojorata
Strada Principala, Nr.8  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
Preţ pornire:
398.668 RON
101.964 USD
86.245

EUR

Comision 0% cumpărător
  • 355 mp

  • Productie/Servicii

  • 2039 mp


  • 09/11/2017

Licitaţie publică Spaţiu industrial

Informaţii licitaţie

Ce înseamnă o licitaţie?
Termen nefixat

Alte detalii despre proprietate

Fosta fabrica de prelucrare a laptelui, alcatuita din doua parcele de teren: una cu suprafata de 1.090 mp, pe care se afla C1 - sectie de prelucrare a laptelui, cu regim de inaltime P+E si suprafata construita de 240 mp si C2- anexa gospodareasca cu suprafata construita de 115 mp; respectiv parcela teren cu suprafata. de 949 mp. Imobilul este situat in zona centrala a com. Pojorata, jud. Suceava, str. Principala, nr.8, cu iesire la DN 17.
Dispune de toate utilitatile: energie electrica, apa, retea canalizare proprie, retea incalzire proprie, prin centrala termica.

- C1 - sectia de prelucrare a laptelui, nu este utilizata in prezent, insa este amenajata conform fostei destinatii, avand la etaj si mansarda spatii de birouri. A fost construita in jurul anului 1970 si extinsa, respectiv modernizata in anul 1996.
- C2 - anexa, cu regim de inaltime P, este utilizata ca Service auto si Statie ITP.

COMISION 0%.
Imobilul se vinde in licitatie publica, in cadrul procedurii de faliment.
OR-201004240171460

Stadiu executare silită

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

spatiicomerciale.ro se încarcă...