Spatiu de productie - Slatina, str. Milcov

Descriere

  • Preț: 150.000 EUR - vanzare directa

133358

Dezvoltator

OTP Factoring a fost înfiinţată în 2009, ca membru al grupului OTP Bank Group, şi are ca obiect de activitate administrarea portofoliilor de creanţe achiziţionate de la diverse instituţii financiar bancare şi IFN-uri. Începând cu anul 2012, am devenit una din companiile cele mai performante în domeniul administrării creanţelor de pe piaţa românească. Suntem prezenţi în cinci locaţii: Bucureşti, Braşov, Cluj – Napoca, Miercurea Ciuc şi Timişoara şi suntem în continuă extindere.

Ne dorim să fim de ajutor clienţilor noştri şi îi sprijinim în rezolvarea problemelor financiare. De aceea, tratăm fiecare caz în mod individual şi ţinem cont de buna credinţă a clienţilor nostri, putând astfel să le oferim cele mai bune soluţii, chiar şi în cursul unei eventuale executări silite.

MISIUNEA NOASTRĂ

Prin reputaţia noastră impecabilă contribuim la creşterea cotei de participare a Grupului OTP pe piaţa financiară.

Folosind tehnici de încasare pozitive, rezonabile şi realiste, prin soluţii de angajamente unice în Romania, ajutăm clienţii români să se reabiliteze financiar.

Oferind soluţii legale profesioniste asigurăm lichidarea datoriilor de către clienţi.

VALORILE NOASTRE

*Oferim întotdeauna cea mai bună alternativă
*Facem doar promisiuni pe care le putem onora
*Tratăm fiecare caz în mod individual şi cu empatie
*Tratăm cu confidenţialitate toate informaţiile primite de la partenerii noştri şi de la dumneavoastră
*Transmitem întotdeauna informaţia corectă şi completă
*Ne respectăm clienţii

Cere detalii

Facilităţi

    <p>An PIF: 1975</p><p>Construcţia a avut initial destinaţia de abator şi a fost transformată parţial în hală de producţie, depozitare şi spaţii administrative.</p><p>Spaţiul este situat în Slatina, în zona industrială de Sud-Est, în apropierea viitorului parc industrial, a fabricilor Prysmian, Pirelli, Cord Romania, TMK-ARTROM. Zona este preponderent industrială, caracterizată de hale industriale, spaţii administrative şi spaţii de depozitare. Accesul se face relativ uşor, direct din strada Milcov care este asfaltată partial şi are trafic redus.</p><p>*Construcţie - hală cu regim de înălţime parter şi etaj tehnic cu Su = 4.238,30 mp si Sc = 4.628 mp.</p><p>*Teren în suprafaţă de 275 mp afectat de servitute de trecere;</p><p>*Teren intravilan în suprafaţă de 6.574 mp, teren aflat în proprietate exclusivă;</p><p>Proprietatea este formată din:</p>

1/4 Spatiu de productie

Contact

OTP FAKTORING

SPATIU DE PRODUCTIE

Str. Nicolae Caramfil nr. 79, etaj 3, Bucuresti, Sector 1, 014142
www.otpfactoring.ro

Sau cere detalii pe email:

Sunt de acord cu termenii şi condiţiile SpatiiComerciale.ro.

spatiicomerciale.ro se încarcă...