Oportunitate dezvoltare turistica in statiunea Vata de Jos, jud. Hunedoara - Pentru vanzarea acestor proprietati se organizeaza licitatie. Pentru mai multe detalii despre proprietati si despre regulamentul licitatiei ne puteti contacta la telefon

Descriere

 • CONSTRUIT
 • Suprafețe: 49.426 mp - 9.803 mp
 • Preț: Licitatie

TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS propune spre vanzare complexul turistic din Vata de Jos compus din spatii de cazare, spatii de tratament si spa, terenuri de sport. Statiunea balneo climaterica permanenta Vata Bai se afla pe Valea Crisului Alb, intr-o zona pitoresca, inconjurata de paduri.

Dezvoltator

TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS SA este o companie de telecomunicaţii din România ce oferă servicii de telefonie fixă, de internet şi televiziune prin satelit. În cadrul acesteia se desfăşoară activitatea de management proprietăţi imobiliare ce include oferte de vânzare şi închiriere a locaţiilor din portofoliu.

Cere detalii

Facilităţi

  Atractia principala a zonei o reprezinta apele termale, decorul feeric, bogatiile naturale si frumuseteameleagurilor. Apele termale sunt valorificate in cadrul Centrului de Sanatate, care se gaseste ininteriorul complexului Vata Bai.

  Proprietate comerciala de tip complex turistic, localizata în Vaţa de Jos, zona mediană a localităţii, cu acces la Calea Crişului (coincide cu drumul judeţean DJ707). Proprietatea imobiliară este amplasată într-o zonă mixtă, comercială şi rezidenţială. În zonă sunt amplasate spaţii comerciale de tip (magazine, unităţi prestări servicii, spaţii birouri etc), spaţii administrative (şcoală, primărie, sediu poliţie etc) şi proprietăţi rezidenţiale de tip case cu regimul de înălţime P, P+M, P+E şi blocuri de locuinţe cu regimulde înălţime P+4E.

  Complexul cuprinde spatii comerciale specific activitatii hoteliere, compuse din teren in suprafata totala de 49.426 mp, concesionat pentru 99 ani, 3 loturi de teren intravilan arabil in suprata totala de 9.803 mp si constructii specifice activitatii hoteliere. Cuprinde 3 hoteluri (Bleumarin si Ponor, de 3* si Phoenix, de 4*) impreuna cu 3 restaurante, spatii de servicii, bai exterioare, centru balneoclimateric, spatii de agrement si anexe.

  *Zona cu potential de dezvoltare turistica
  *Localizare central
  *Accesibilitate
  *Sali de conferinte
  *Spatii de depozitare
  *Existenta apelor termale cu proprietati curative

  Atractii turistice:
  *Bisericile din lemn din Ciungani
  *Basarabasa,
  *Ociu,
  *Ocisor,                              
  *Căzăneşti (sec XV- XVIII) situate intr-un minunat cadru natural,
  *Biserica Franciscana Baia de Cris, Biserica din Ribiţa sec  XIV,Centrul de Ceramica - Tomeşti, Complexul Ţebea cu mormântul lui Avram Iancu

1/8 Fatada

Contact

TRANZACTII IMOBILIARE TELEKOM

OPORTUNITATE DEZVOLTARE TURISTICA IN STATIUNEA VATA DE JOS, JUD. HUNEDOARA

Sau cere detalii pe email:

Sunt de acord cu termenii şi condiţiile SpatiiComerciale.ro.

spatiicomerciale.ro se încarcă...