Cladire birouri, Centru, Doamnei   

Bucuresti, Sector 3, zona Centrul Istoric
Strada Doamnei Nr. 17-19  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
20.829.600 RON
5.270.114 USD
4.500.000

EUR

Comision 0% cumpărător
  • 3.985,12 mp

  • Cladire de birouri (Cladire birouri, Doamnei)

  • 1S+P+Mz+6E+T

  • modernizat (2010)

  • Da

  • exista

  • 1967


  • 21/04/2017

De vânzare Spaţiu pentru birouri

Alte detalii despre proprietate

Imobilul este situat in centrul capitalei, zona Universitatii, cel mai important centru adiministrativ si cultural al Bucurestiului. In apropiere se afla Banca Nationala a Romaniei, Palatul Sutu, Universitatea Spiru Haret si diverse spatii comerciale. De asemenea, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Arhitectura Ion Mincu,Teatrul National, Muzeul de Arta, precum si hotelurile Intercontinental, Hilton si Radisson se afla la numai cateva minute de mers pe jos.
Strada Doamnei este una dintre cele mai vechi si complexe artere bucurestene, cu un pregnant rol comercial si administrativ. Zona gazduieste imobile cu o arhitectura impresionanta, cele mai multe dintre ele fiind construite la sfarsitul sec. XIX si inceputul sec. XX. Strada Doamnei are acces direct catre centrul istoric, cu numeroasele sale cafenele si restaurante.
Accesul la mijloacele de transport public este facil, statia de metrou Universitatii si liniile locale de autobuz si tramvai fiind situate la cca 2 minute de mers pe jos (autobuz 381, 783, N102, N108, N117, N119 si tramvaiul 21).
Cladirea a fost construita in anul 1967 si renovata in anul 2010, dispunand de S+P+M+6. Aceasta are o suprafata totala de 3.985 mp. Terenul pe care este amplasata cladirea este proprietatea RA-APPS. Parterul, in suprafata de 397,31 mp se preteaza activitatilor comerciale si de birouri. Spatiul este predominant open space si beneficiaza de un grup sanitar si un hol de acces.
Mezaninul, in suprafata de 452,60 mp, cat si cele 6 etaje cu suprafata totala de 2.678,24 mp, sunt compartimentate in birouri cu suprafete variabile intre 15-25 mp. Fiecare etaj beneficiaza de grupuri sanitare. Accesul intre etaje se realizeaza cu ajutorul a doua lifturi, sau pe cele doua scari interioare.
O terasa generoasa, in suprafata de 63,96 mp este disponibila la etajul 6.
Datorita pozitionarii, chiar in centrul Bucurestiului, suprafetei si structurii etajelor, cladirea poate avea nu numai destinatie de birouri (utilizarea sa actuala), cat si de hotel, clinica medicala sau alta destinatie, pentru care, avantajele mentionate mai sus sunt esentiale in buna desfasurare a business-ului.
Cladirea dispune de zugraveli lavabile, pardoseli din gresie si parchet, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan, tavan fals. Proprietatea este dotata cu incalzire centrala si cu sistem de detectie efractie; de asemenea, este racordata la retelele de apa, canalizare, gaze naturale si energie electrica.

spatiicomerciale.ro se încarcă...