De vanzare cladire birouri clasa A Ultracentral   

Constanta, zona Ultracentral
Str. Sarmisegetusa Nr. 35  vezi harta
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!
Preţ necomunicat
alte detalii preţ
Pret negociabil
Comision 0% cumpărător
  • 1.380 mp

  • Cladire de birouri (Birouri si spatii comerciale D+P+4E)

  • A

  • D+P+4E

  • exista

  • 2007


  • 25/09/2017

De vânzare Spaţiu pentru birouri

Alte detalii despre proprietate

Incepeti o afacere? Doriti sa va relocati? Va oferim solutia ideala:
Cladire de birouri clasa A situata intr-o zona comerciala importanta, cu acces facil, generoasa din punctul de vedere al locurilor de parcare si usor de localizat. Cladirea pune la dispozitia clientilor module cu vedere panoramica cu supratele intre 18 mp si 160 mp.
Imobilul dispune de lift Schindler, climatizare, centrala termica, sistem de management integrat(retele de cablu, telefonie, internet), pe scurt: un loc ideal in care sa va desfasurati activitatea.

Destinatie recomandata: Cladirea are ca destinatie principala spatiul de birouri clasa A. Etajele 1, 2, 3 si 4 pot fi usor compartimentate pentru orice necesitate a organizarii spatiului de lucru. Finisajele cuprind suprafete de parchet, optime pentru activitatea de birou.
Parterul si subsolul sunt gandite insa pentru desfasurarea unei activitati comerciale datorita vitrinii largi deshisa catre strada Atelierelor si a interiorului finisat cu gresie.


Pretul pentru intreaga cladire este negociabil.Planurile detaliate ale etajelor cladirii le gasiti in fisierul "download PDF" din cadul sectiunii "Caracteristici".

Detalii localizare, vecinătăţi: Cladirea are deschiderea si accesul pe str. Atelierelor.

spatiicomerciale.ro se încarcă...